Första besöket? Välkommen till Ditt Italien!

Alla har sitt eget Italien. Matlagning tillsammans med en italiensk kock eller kokerska kan vara ett. Besök på vingårdar och chansen att hitta egna favoritviner ett annat. 

 

För andra är Italien drömmen om ett nytt sorts liv, gärna i egen casa eller en apartamento. Eller varför inte som B&B-innehavare i nån liten ringomgärdad by?

 

För de allra flesta är Italien allt! Något man alltid återkommer till. År efter år och i allt längre perioder i takt med att nya vistelser läggs till de gamla.

 

Sen finns det förstås de som går riktigt långt och verkligen etablerar och bosätter sig i Italien. Eller till och med utvecklar affärsrelationer med italienska företag. 

 

Hur som helst; alla har sitt Italien. För dig och alla andra finns dittitalien.se – en digital inspirationsplats att ständigt återkomma till. Till exempel för att läsa om hur svenska semesterfirare blir långtidsbofasta svenskitalienare. Hur du går tillväga för att hyra, köpa och renovera en bostad. Vem som lär dig laga mat på italienskt vis – i Italien. Tips på vingårdar. Spännande restauranger. Sevärt med en italienares ögon. Och så vidare.

 

Så, vilket är ditt Italien? Vad vill du läsa om här på dittitalien.se? Tala om det för oss så lovar vi att göra allt vi kan för att göra verklighet av Ditt Italien.

 

Läs också:

 

» Lev italiensktDrömmen om Italien - vad hände sen?

 

» Till salu: Italienska hus och lägenheter till salu

 

DittItalien.se – en digital inspirationsplats att ständigt återkomma till. Till exempel för att läsa om hur svenska semesterfirare blir långtids-bofasta svenskitalienare. Hur du går tillväga för att hyra, köpa och renovera en bostad. Vem som lär dig laga mat på italienskt vis.

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.

Vill du veta vad som händer när det händer? 

 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev!

Konkreta frågor eller bara nyfiken? Tveka inte – skicka ett mail så lovar vi att höra av oss!

Annonser ↓